Larisse op Facebook

Larisse op Twitter

Larisse op Blogspot

Larisse op Pinterest

Larisse ®

boeken

 

Sterren van de hemel
Larisse van der Haar-Buijze
ISBN 978-90-817648-6-5
uitgeverij Loopvis
€ 19,95 / hardcover / 240 pagina’s
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In Sterren van de hemel draait het om samen genieten. Ook als je ‘niets’ mag eten, bijvoorbeeld vanwege een voedselovergevoeligheid. De recepten van Larisse zijn vrij van de meest voorkomende allergenen, zonder dat je ook maar iets mist. Het maakt van Sterren van de hemel een prachtig kookboek voor alle mogelijke kook- en eetmomenten die je samen wilt delen. Klik hier voor een preview van Sterren van de Hemel. Of kijk voor nog een preview op ISUU.

 

Culikruiden
Larisse van der Haar-Buijze
ISBN 978-90-594070-4-6
uitgeverij Van Duuren Media
€ 6,99 / e-book
Lees meer en bestel

Culikruiden is het culinaire vervolg op het kruiden inspiratieboek Ontdek snel: Kruidje roer mij. Culikruiden inspireert de meer ervaren hobby-kok tot chef met kennis over minder bekende kruiden, specerijen en mengsels en culinaire recepten die zowel toegankelijk als betoverend zijn. Laat je inspireren en verrassen door recepten die soms wat meer aandacht vragen in de bereiding. Ontdek het zelf en volg de culinaire reis.

Dit kookboek besteedt ook aandacht aan voedselovergevoeligheid.

 

Kruidje roer mij
Larisse van der Haar-Buijze
ISBN 978-90-594067-3-5
uitgeverij Van Duuren Media
€ 6,99 / e-book
Lees meer en bestel

Ontdek in 'Kruidje roer mij' hoe je kruiden in de keuken gebruikt en geef in een handomdraai jouw gerechten meer smaak. Een grote variëteit aan kruiden en specerijen komt aan bod zoals rozemarijn, anijs, gember, citroenmelisse, foelie en sumak. Waar kun je een bepaald kruid voor gebruiken? Hoe maak je kruidenmengsels zelf? Op deze vragen en nog veel meer, geeft dit e‐book antwoord. Laat je inspireren door de kruidenkennis en de heerlijke recepten uit dit e‐book! 'Kruidje roer mij' is zowel interessant voor de beginnende kok als de beter geoefende hobby‐kok of culi.

 

Lekker eten met voedselovergevoeligheid
Larisse van der Haar-Buijze
ISBN: 978-90-799191-0-9
Uitverkocht

Larisse heeft een passie voor koken en is al ruim tien jaar ervaringsdeskundige op het gebied van voedselovergevoeligheid. Haar eerste kookboek ‘Lekker eten met voedselovergevoeligheid’ is verschenen in november 2010 en is als compleet handboek onmisbaar voor iedereen die met voedselovergevoeligheid te maken heeft. Boordevol recepten voor uiteenlopende gelegenheden, beoordeeld door een diëtiste, en vele tips over hoe om te gaan met een voedselovergevoeligheid. De ruim 100 prachtige foto's illustreren bovendien dat eten met een voedselovergevoeligheid met dit boek weer lekker en vooral leuk wordt! Klik hier voor een preview.