Larisse op Facebook

Larisse op Twitter

Larisse op Blogspot

Larisse op Pinterest

Larisse ®

 

Larisse verzorgt heerlijke hapjes en maaltijden uit eigen keuken. Huisgemaakt en thuisbezorgd!
Heerlijk voor wie geen zin heeft om te koken of gasten verwacht.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de flyer!. Of kies uit het weekmenu!

 

Wekelijkse aanbiedingen buiten de kaart om, vind je op de Facebookpagina van Larisse’s Kitchen.

Mijn keuken is altijd open, mail gerust, app of bel 06-42966376 voor vragen of reserveringen.

Larisse bezorgt in Deil en omgeving! (van Hellouw tot Buren), grote bestellingen ook daarbuiten.

 


 

 Radio Culinair

'Radio Culinair’ is een initiatief van culinair inspirator Larisse en virtuoos radiopresentator Cor Vermeulen met als missie: luisteraars culinair inspireren en informeren zodat zij zelf de voor hen juiste keuzes ten aanzien van voeding kunnen maken.

Radio Culinair is een wekelijks terugkerend culinair radioprogramma boordevol culinaire tips, feitjes, weetjes en recepten. Het programma is al jaren een begrip en maakte recentelijk de overstap naar een andere omroep, SRC FM. SRC.FM is het best beluisterde radio station van de regio en in een groot deel van Nederland via de ether te ontvangen. Radio Culinair is wekelijks live te beluisteren op de donderdagavond tussen 20.30 en 21.00 uur, regionaal op kabel/glasvezel, digitaal in een groot gedeelte van Midden-Nederland en online wereldwijd.

Naast 'Radio Culinair' treedt Larisse regelmatig op als gast in andere regionale en landelijke radioprogramma's als culinair inspirator en deskundige op het gebied van koken met groenten en voedselovergevoeligheid. Larisse uitnodigen in uw programma? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 Tv & film

Larisse ontwikkelde twee culinaire televisieprogramma's voor een regionale omroep, te weten 'Lekker eten met voedselovergevoeligheid' (10 afleveringen) en 'Culinaire schatten uit de streek' (9 afleveringen). Daarnaast treedt zij regelmatig op als culinair inspirator in bedrijfsfilms (bijvoorbeeld voor SweetPoint) en als culinair adviseur voor of achter de schermen van (culinaire) tv programma's. Larisse inschakelen als culinair inspirator of adviseur? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.